> Fullt upp

Haft fullt upp idag. Minst sagt! Dagen var meningen skulle börjat halv 7, men blev 7 istället. hade nämligen tvättid 7-10. Men var inte nere i tvättstugan förrän halv 8-tiden. Tvättade, städade hela lägenheten, ålte till Jula och köpte en hmm... Vad hette det nu?... Får nog fråga O-J... Vänta lite... Jahaa, en borrhammare! Och så köpte vi en förgrenare (hette det tydligen) och en ny strömbrytare. Så köpte vi mat ute, hade så bråttom hem att O-J fick mata mig medan jag körde oss hem, haha! Var hemma 12.55, och gästerna skulle komma 13.00. Perfect timing or what? Haha. Dock var de sena, kom inte förrän kvart över-halv, vilket var precis lagom. Då hade vi hunnit sätta upp tavlorna i sovrummet med. Nu ska det bara in en stor "Expedit"-hylla från IKEA, en spegel och sänglampor. Sen är det fulländat!

Gäster (Mumuntrollen, Mandi, Tompa, Mami, Ellis, Tina och Rickard) hade vi här för att vi firade våra födelsedagar ihopslagna, jag och O-J. Han fyller år om en vecka och jag fyllde den 25 Mars. HUr som helst, folket var här till halv 5, ungefär. Hade jätteskoj =) Fick tulpaner, massa rosa prylar (jag älskar rosa) och en urlyxig Iittala-kastrull. Tack så mycket för allt, allihopa.
       
Vid kvart i 5 kom vi på att strömbrytaren vi köpt var fel, så fick sticka tillbaka till Jula fort som bara den. De stänger ju 5. Vi hann, så nu har vi en ny fin strömbrytare med röd liten lampa på. Mycket snygg och praktisk =) Sen handlade vi lite mat, diskade, städade upp och så kom Monkey och Danne. De är här nu och spelar "Guitar Hero III". Skoj skoj, jag och O-J slår dem lätt ;P Hihi.

Älskling vill spela "Riket", så han håller på att plocka upp spelplan och grejer. Nä, nu ska jag ta och vara lite social!

xoxo
Nicolsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0