> Enarmad bandit

Idag har jag jobbat. Sen så hade vi tvättid idag med, men eftersom jag jobbade fick O-J sköta den mesta delen av tvätten. Sen åkte vi till Kaplan, fick mat av Tina. Där var det ganska tomt nu, hon håller ju på att flyttar. Skulle tagit med en hylla hade vi tänkt, men kom på att vi glömde den nu. Får väl ta en sväng förbi där ngn annan dag ellerngt.

Hjälpte Felix att flytta hans enarmade bandit. Körde samma style dom hade gjort förra ggn. Körde den på en skateboard, haha. Förutom i trapporna då =P Haha, som O-J's mormor sa: "Men kan ni inte bara ta den i ena änden och dra den i trappan", haha, hon är rolig hon. Jamena den väger 90 kg. Ganska tungt med andra ord. 

Nu ser jag på "Sanningens Ögonblick" med Thilda kan man säga, haha, fast att hon är i Jönköping och jag är i Skara. Haha, trodde det skulle vara lite mer seriösa frågor. Var iofs en innan där han frågade om han varit otrogen i sitt nuvarande förhållande o så. Men nu kom frågan "Är du en toffel?", inte alltför seriös, eller? =P

Nu ska jag titta vidare hade jag tänkt. Sen så ska jag greja med lite annat, och försöka komma i säng i tid ikväll med.

xoxo
Nicolsan


Kommentarer
Postat av: Cissi

Tittade oxå på det programmet igår... Inte alltför seriösa frågor kanske, haha jag diggade frågan om han någonsin hade tappat mat på golver och sen serverat de =P Kul att titta på iaf tycker jag.

2008-04-21 @ 14:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0