> Nordstan

I fredags vart det kul =P Haha. Man kan läsa i mitt förr-förra inlägg att vi skulle terra någons skåp, men jag kunde inte avslöja för mycket för att det skulle bli en liten surprise på fredag morgon =) Vi lyckades! Fick ett sms från Cissi (den utsatta ;P) på morgonen, där hon skrev "Meen fuck off!" hahaha =D Jag var sen till skolan för jag åkte genom Göteborg o det vart tydligen ngt vägarbete mellan gbg o Skene. Var typ 10 minuter-en kvart sen, o när jag öppnade mitt skåp för att ta mina böcker var dom borta! Någon hade terrat mitt skåp med =P haha. Stod en lapp som Märta-Pärta hade lämnat "Haha, jag gör det lätt för dig: Cissis kod är...". Som tur var låg Cissis böcker kvar där längst in i en prydlig hög i mitt skåp, så jag tog en skrivbok av henne. Vi hade den lektionen (Samhäll) innan lunch. För övrigt så fick vi ledigt nästa fredag =D Gött, säger jag! Men sen hade vi iaf lunch o jag o Ewalajnen skulle gå o käka. Uscha, vidrig mat var det. Vegetarisk broccolilasagne =S Iouh, jag som absolut inte gillar broccoli. Tur man inte är vegetarian =P

När jag skulle in i mitt skåp sen så var Cissis böcker med borta o Cissi hade skrivit till på lappen "Haha, jättekul, du! Jag kan faktiskt min egen kod", hon trodde nog jag hade skrivit det =P Men så gick jag iaf upp till Cissis skåp o skulle ta mina böcker. Men vad hittar jag? Inte en enda bok som är min. Så jag behöll hennes skrivbok för säkerhets skull (Har fortfarande kvar den, hihi). Men så kom jag att tänka på att jag kan ju kika in i Marions skåp, för Martinas kod kan jag ändå inte. Där låg alla mina böcker, scheman o pennor. Hade ju inte ens ett schema på morronen förresten, så visste inte vart jag skulle vara ngnstans. Som tur var träffade jag Sara som visste det =) Inte bara jag som var sen till lektionen.

Träffade jag Amanda i skolan. O sen så pratade jag med Monkey i telen en stund på bussen till Borås. I Borås tog jag en fika med mammsen på hennes jobb. Högskolan i Borås, hon jobbar som informationsvetare och sekreterare eller ngt sånt (tror jag!) där. Vi fikade på Restaurang Balder iaf =).

Nu håller jag o Oscar på att renovera sovrummet. Så blir sena kvällar framför TVn, för vi sover i soffan. Fan va gött att vi har en ny, skön soffa iaf, istället för den gamla hårda =P Funkar o sova där. Har börjat kolla på Mumindalen, julkalendern 1976, hihi. Köpte den, kan va kul. Ska köpa Jul i Kapernaum, Tomtemaskinen med Pettson & Findus, Pelle Svanslös, Trolltider osv. med =) Mysteriet på Greveholm har jag redan =P. Men Mumindalen är verkligen annorlunda mot hur dom brukar se ut =P Människor i jättestora dräkter o olika korta avsnitt o sånt. Men lite kul, ändå.

Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att jag, Cissi o Märta-Pärta ska in till Nordstan i Götet o se på Söder =) Skulle gjort det igår egentligen, men blev inte så. Men idag, så. Wihoow. Shit, ska bli så kul.

Men nu ska jag nog ta o käka lite frulle innan jag drar till Skövde o fastnar där en timme innan tåget går därifrån. Får la sätta mig vid en dator, eller ngt =)  Ska ta o väcka O-J med så han får gå med mig till stationen. Ha det gött!

Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Oscar

Hemskt vad ni terrar varandras skåp alltså.. Tillåmed så du kommer försent till lektioner å grejer, heh...

Tycker det var kul att du kom iväg till gbg.. Tyckte synd om dej och Cissi, visste ju hur mkt ni båda ville åka dit. Och det kändes som mitt fel, för det känns som att det är mitt fel att våran ekonomi inte är den bästa just nu =\

2007-10-15 @ 11:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0