> Leva livet

Nu lever jag loppan. Det gick från att vara ap-dåligt, mitt humör o allt annat - till skitbra! Tack vare en väldigt betydande person =) Jag har ju alltid min jävla höst/vinter-depression. Tycker helt enkelt inte om det, skulle inte sitta det minsta fel o hoppa över helt o håller, faktiskt. Sommar, sommar, sommar =P Jämt, jämt, jämt - hade varit så skönt! Men nu får man ju inte det, tyvärr... Så är la bara o gilla läget då, antar jag. Inte så mkt till val.

Men iaf, den där betydande personen, vid namn Glenn, har jag inte pratat med på ett år, men nu är vi vännor igen =) Wihoow, jag lever livet! Hehe. Nämen seriöst, det är skönt som satan faktiskt. Käkade frulle i skolan idag vi två och Madde. Trevligt, trevligt. Kändes som min kärt gick i ett, men så mycket o ta igen nu, ju.

Dessutom är det kanonbra nu för det är snart LOV! Jääjj =D Som jag har längtat! Och efter lovet har vi APU ända tills jullovet. Ska bli så skönt! Men på Novemberlovet har man en hel del planerat. I helgen så fyller Märta-Pärta 18, så blir barnkalas =) haha. O på lördag, natten till söndag, ska jag o Glennsan vara fyllechaffisar, hehe. Syrran är på Kullaberg o vill hemskt gärna komma därifrån när det är slut. (Hmm, annars kan vi ju alltid lämna henne därute i skogen bland alla troll o maskar, hahaha! Näh, så kul kanske vi inte ska ha =P)... Nämen så jag gick iaf med på o köra.

Resten av lovet så ska jag träffa polare =) Antagligen träffa Fian, Fåret o hitta på ngt med dom och O-J <3 o så blir det att dra till Lidköping o festa med Erika (Blondiiiie) o Dennis o company =) Också ska jag träffa Monkey o Alexandra och Mikaela med. Mycket åka, hehe =) Men värt det. Vad ska ni gö på lovet då?

Softisch! Kram -
Nicole

Kommentarer
Postat av: Oscar

Jo, visst, hade varit skönt med bara sommar.. Ett tag iaf, men vintern har sin charm den med tycker jag. Och julen skulle jag faktiskt inte villa missa för allt i världen.
Kul att höra att du mår bra, snuttepluttan =)

2007-10-24 @ 09:54:20
Postat av: Cissi

Lev livet medans du kan =) Vad ska man annars leva för =P

2007-10-24 @ 11:37:00
URL: http://Cissianen.webblogg.se
Postat av: Monkey

mm leka ska vi allt :)

2007-10-24 @ 16:27:36
URL: http://milca.blogg.se
Postat av: Monkey

vet ej hur de gick inte snackat med han sen i måndags..

2007-10-24 @ 17:53:00
URL: http://milca.blogg.se
Postat av: Alexandra

ska bli kul ^^

2007-10-24 @ 18:13:14
URL: http://nalindra.blogg.se
Postat av: MärtaPärta

Gött att du o Glenn har rett ut det där :) Fyllechaffisar, haha! Så du ska bara lämna oss :'( Men du kommer la tillbaka?!? haha! Längtar som as! Vill träffa dig med på lovet jue! ;)

2007-10-24 @ 19:19:19
URL: http://maertapaerta.webblogg.se
Postat av: Jimmy

Hehe jo jag vet Nicole.. 7500kr med lite objektiv o så med :P

2007-10-25 @ 22:44:32
URL: http://wanko.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0