> Snöboll

I lördags bar det av till Göteborg, och Bohus, för att titta på en superduper sötig liten kissemisse. Hon är en blandras, 50% Ragdoll och 50% Siames. Så hon är lik våran lilla (Stora numera) Maxxi härhemma. Supersöt var hon när vi äntligen kom dit! Pytteliten! Jag tyckte ju att Maxxi var någorlunda liten, och man kan ju inte tänka sig hur mkt han växt, alltså! Så jag förväntade ju mig att den skulle vara lite mindre än Maxxi. Shit, Maxxi är ju en tre gånger så stor som henne typ. O han är ändå bara ett halvår gammal. Våran nya lilla misse fick namnet Snöboll eftersom hon är lik en liten snöboll. Hon fyller 13 veckor idag (grattis!), hehe. Vi fick förresten köpa henne på en gång, för förra ägaren tyckte att det kändes rätt med oss. Så underbart, jag som letat kissemisse i flera månader - Äntligen en som jag verkligen föll för, och tyckte kändes helrätt från första början =)

Vi åkte hela vägen hem till Skara igen och hon pep lite i början, men somnade sen i Oscars knä och sov hela vägen hem. Social är hon - verkligen =) Pratar till och med i sömnen. Supergulligt. När vi kom hem stod Maxxi i dörren o undrade vad det var för en liten filur vi hade med oss hem. Hon gick runt o nosade lite. Sen började hon kaxxa upp sig mot Maxxi! =P Haha. Att den lilla plutten kan vara så stor i käften, helt otroligt. Maxxi är iaf med på noterna och låter faktiskt den lilla minimalistiska dvärgen bestämma.

Hon är supermysig, o idag (söndag) har dom vant sig lite vid varandra. Skönt, de kommer passa superbra ihop, absolut! Det känns så bra nu. Nu slipper man ha dåligt samvete när man inte är hemma o Maxxi är själv hemma. Förutom marsvinen då, men han är lite trött på dom. Tycker nog att dom är lite halvt IQ-befriade skulle jag tro. Men men, nu är det bra iaf. Lust att se lite bilder på våran lilla Snöboll? :

     
     

Visst är hon bedårende?
Nicolsan


Kommentarer
Postat av: Jimmy

Aaw super duper söt Nicole :D

2007-11-18 @ 23:08:50
URL: http://wanko.webblogg.se
Postat av: Cissi

Göttans att ni äntligen fått tag i "den" katten =) Assöt är hon oxå, längtar tills man får träffa den!

2007-11-19 @ 17:18:38
URL: http://Cissianen.webblogg.se
Postat av: MärtaPärta

Nämen gud såå söt :D Den vill träffa! Oj jisses, kattungar är nog det sötaste som finns! Den ser så mysig ut. Ni kommer nog att passa bra ihop för båda är små och stora i käften ;P

2007-11-23 @ 14:43:04
URL: http://maertapaerta.webblogg.se
Postat av: Oscar

Superduper söt e on =)
Och fan vad hon bossade över Maxxi i början.. Han var jätte nyfiken på henne ju, men samtidigt helt livrädd.. Så fort hon såg honom så började hon morra eller fräsa å då flög han iväg som en raket, även fast han e så mkt större..

Men skönt att dom har blivit så bra kompisar nu. Nu är dom ju alltid tillsammans, gick tillåmed på lådan tillsammans förut. heh

2007-11-24 @ 00:14:19
Postat av: Anonym

aa jäääääättesöt kattis :) fast aldrig finare än våran Nisse :) :P näe men den va ju urgullig! Ha det bäst!

2007-11-24 @ 23:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0