> Julen 2007

Jag fick en order från Mathilda om att uppdatera min blogg. Så jag får väl ta mig tid att göra det dådå =P Jag är så seeeg o orkar ju inte lägga tid på att blogga. Men nu så får jag allt ta tag i det. Men det har hänt så mycket sedan jag sist bloggade, så jag vet inte vart jag ska börja?

Jag har börjat umgås massa med en liten ängel vid namn Erika. Hon är rolig, snäll, söt, förstående, underbar och hon förstår mig =) Helskön rätt igenom med andra ord. Hon har en STOR plats i mitt hjärta.

Den 19:e, i onsdags förra veckan, hade vi skolavslutning. Då hade jag jobbat klart mina 6,5 veckor på SOHO i Skara (www.sohoskara.se) och skulle till skolan. Jag träffade Amanda där klockan 8 på morgonen o sen vid 9-tiden så träffade vi Martina, Cissi, Angelica och Camilla. Jag o Camilla bytte julklappar. Jag fick ljus och skumtomtar. Jag ville inte vara med klassen så minglade runt med folk istället. Sen vid halv 10-tiden gick jag och Amanda ner till ICA och köpte varsinn baguette för att ha med oss på resan till Göteborg =) Vi skulle in till Götet för att det var Marie Picassos skivsläpp i Nordstan, hon sjöng 2 låtar live och signerade skivor =) Jag kunde ju bara inte hålla mig ifrån det då. Det var en upplevelse. Marie är så helgo' och jordnära. Jag pratade lite med henne, fick 3 autografer, varav en på skivans lilla häfte. Vi blev även fotade tillsammans av någon journalist. När jag klev av scenen blev jag intervjuvad av någon tjej om Idol o sen så tog jag lite mera kort, för att sedan ge oss av mot toalett- och fikapaus. Vi gick i en del affärer, jag köpte ett par skor på Din Sko, skiiitsnygga enligt mig =) o så kikade vi runt på lite andra ställen. Sen tog vi tågen hem till mig och Oscar vid 4-tiden. När vi kom hem åt vi pizza. Cappicciosa med pommes frites och kebabsås o så såg vi på julkalendern. Sen såg vi på "Pledge This" med Paris Hilton och så blev det läggdags. Vi satte på en till film, men somnade till den. På morgonen så sov jag och Oscar som bara den, men Amandisen vaknade. Hon skickade ett SMS till mig "Kom igen vakna, kom igen vakna!..." för att sedan upptäcka att min mobil låg på laddning precis bredvid hennes huvud, hahaha. Hon bestämde sig för att pallra sig upp och väcka mig, men funderade och funderade och kunde för allt i världen inte komma på vems av de blonda kalufserna som stack upp under täcket som var vems. Stackars liten =P Haha. Jag vaknade av ett litet ynkligt "Nicole..." har jag för mig. Var ju så trött. På morgonen skulle det iaf bakas pepparkakor så det stod härliga till =D Var skoj. Har bilder på mobilen, men inte lagt in på datorn än. Får ta o göra det någon annan gång, eller något. Sen vid halv 2-tiden så stack jag och Amanda till Falköping för att hon skulle ta bussen hem mot Ulricehamn.

När hon åkt hem och jag åkt hem så stack jag och Oscar till Lidköping o hälsade på Erika =) Skoj skoj. Oscar och Erik bar gamla soffor medan jag o Erika var på Jysk och tittade på nya soffor =P Blev dessvärre ingen ny soffa, den kommer förhoppningsvis imorgon (27:e). Så då ska jag dit igen =)

Den 22:a, i lördags, så åkte jag och Oscar till Kinna, eller rättare sagt till lilla Torestorp. Vi "firade jul" med Martina, Cissi och Marion. Bytte julklappar, käkade pizza och tittade på Torkel i Knipa =) Skoj skoj. Dessvärre kunde inte jag o Oscar sova där för vi var sjuka =/ o ville inte smitta ner dom andra precis innan jul o så. Så vi drog hem sen på kvällen/natten någon gång vid halv 12 eller så.

Den 23:e träffade vi pappa och Annika, bytte julklappar och fikade o så. Jag fick en bilstereo =D Happy. På julafton var vi hemma hos Nickes (mammas sambo) mamma. Jag fick bodylotion och ett halsband. Oscar fick tryffelchoklad =P Mumma. När vi kom hem från dem så såg vi på Karl-Bertil Jonssons jul och efter det brukar ju alltid Svensson Svensson vara, men vart tog det vägen?! Det visades inget Svensin Svensson i år =/ Snacka om snopet. Oscar hade ju aldrig sett det heller o jag såg så mycket fram emot det. Besvikelse!

Juldagen spenderade vi hos Mumin (Mormor och Morfar) och kusinerna. Skoooj o träffa Amanda, Mathilda o company =) Vi bytte julklappar även där. Jag fick badlakan, sänglakan och en kokbok av Mormor o Morfar, och av Amanda och Mathilda fick jag en Miss Sixty-parfym =D Glaaad! o så fick jag choklad. Mumma.

Idag (26:e) åkte vi hem. Så åt vi mat o så kom Felix. Vi bytte också julklappar och vi fick 2 filmer: "Jackass number two the movie uncut" och "Apocalypto" med Mel Gibson, också fick vi en paradis-ask, salt- och pepparkar med grisar som har sex (inköpt på Partaj, tydligen). Också fick vi ett jättefint kort som Lollan hade gjort. Hon är grym på scrapbooking.

Nu ska vi tydligen dra hem till Felix och se på filmerna =) Ska bli skojsigt. Ha det så bäst nu, folket! Jag ska försöka ta och uppdatera oftare.

Puss o Kram, skumbanan.
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Jag håller me dig Nicole, man är seg på blogga nu för tiden heh. Men skojj att du träffat Erika nu då:) . Mycket som sker ser ja skojj det.. Ser ut som ni haft en trevlig jul iaf samma här ska ja säga :) .. Nae nu dags för sova natti natti kramisar (F)

2007-12-27 @ 01:12:21
URL: http://wanko.webblogg.se
Postat av: Oscar

Det var en helt okej jul tycker jag =)
Var kul på alla ställen där vi var..
fast ville ju se Svensson Svensson. Men det andra var kul ändå, typ Tomten är far till alla barnen och så =)

Puss

2007-12-27 @ 01:13:22
Postat av: Monica

Full rulle som vanligt Nicole ;) längtar te nyår så vi med kan umgås "massa" miss that much!!! Puss

2007-12-27 @ 14:32:27
Postat av: Anne

GOD JUL!!!! (i efterskott) -kramar

2007-12-27 @ 15:03:44
URL: http://mumintrollet.wordpress.com/
Postat av: MärtaPärta

Du träffade ju mig också den 19:e, har du glömt av lilla mig? :'( Det var kul o träffa er då på minijulen! Herregud, ni har verkligen fullt upp kring Jul ;P

2007-12-27 @ 18:58:25
URL: http://maertapaerta.webblogg.se
Postat av: CC

Du är ju helt hopplös med att uppdatera tycker jag =P Låter som en lattjo Jul tycker jag, men kollade ni inte på Kalle Anka :O ????

2007-12-29 @ 18:19:13
URL: http://Cissianen.webblogg.se
Postat av: Amanda

Ojoj, lååång uppdatering du :) kommer te skara snart igen :D KÄRLEK PÅ MIN SÖT-TANT

2007-12-31 @ 00:12:07
Postat av: sofia

du verkar haft en bra jul! kul me marie picasso ju, hon e fan GRYM på att sjunga :) hon verkar jävligt go asså, aa hur ska man säga? hon veta va hon vill o så...hoppas det går bra för henne! aa asså dom tog ju BORT svensson svennson! så dååååligt! men men ha det bäst! KRAMISAR

2008-01-05 @ 15:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0