> Helgen

Jahopps, det vart hemskt så seg jag är på uppdateringen av bloggen nu då. Men här kommer det iaf lite nytt, äntligen.

Jag skrev i det förgående inlägget att jag skulle förklara med ingående med uppkörningen osv. så får väl gö det då =) Det var så att jag hade en körlektion precis innan uppkörningen, så att jag, dels skulle lugna ner mig lite och inte vara så nervös, och för att repetera lite, så inget onödigt blir glömt och man kuggar på slarvfel o så. Det gick iaf jättebra. Uppkörningen började kl. 10 o så hade vi en såndär säkerhetskontroll (av lamporna) och pratade lite, vilket tog ca 5 minuter. Sen körde vi iväg. Genom stan och ut i bushen =S Aldrig varut där, och definitivt aldrig kört där. Så jag bara gjorde som han sa. Han pladdrade förresten på heeela tiden, haha. Men det var bara bra för då lugnade jag ner mig med. Men iaf, sen var vi tbx 10:35 och jag hade bara kört en halvtimme. Jag tänkte att "Shit, jag klarade det inte, man ska ju köra i 45 minuter", men så sa han att jag behövde inte köra mer för jag var godkänd =) Yeees, jag har körkort! Den, ni ;P Så grymt bra det känns. Så får man ju låna mammsens gamla bil med, så helt billös är man ju inte. En blå/vit (gbg's färger, hehe) Skoda Felicia Pickup =) Ful som satan, men fungerar ju o köra med o jag får låna den gratis, så klaga ska man ju inte =) Dessutom är det jättemkt lastutrymme därbak med så behöver ingen kärra om man kör större grejer, såsom möbler. Kanon!

För att fira lite fick jag låna mammas nya bil o köra runt lite med kompisarna =) Hade skitkul. Så grymt skön bil med, en ny Toyota Yaris =) En sån bil vill jag med ha ngn gång.
Sen så kom Oscar till Kinna så jag slapp köra hem själv första ggn =) Gulligt av honom att ta tåg o bussar o sånt dit för att sedan åka hem igen =P Var gött med sällskap i bilen med. Vi körde inte fel ngnting, så tog bara 1,5 timme att köra.

Igår var jag, O-J och Monkey i Skövde o festade (firade Monkeys birthday och mitt körkort litegrann kan man säga). Var hos brorsan o förfestade, så det var trevligt =) Fin lägenhet hade han också, första ggn jag var där. Sen gick vi ut på krogen o dansade =) Skitkul, hade porium där tillomen, najs. Fast killarna dansade inte så mkt, spelade mest bort sina pengar på Black Jack bland annat, hehe.

Idag har man då varit helt genomseg vilket kanske inte är helt oväntat. Men har bara mig själv o skylla för det, hehe. Kom i säng halv 4 inatt så sov till halv 2 idag. Gött o sova så länge tyckte jag. O bakis var man väl inte heller direkt. Lite huvudvärk bara, men löste sig med en Ipren =) O-J däremot mådde ganska dåligt några timmar, men bättre nu.

Imorrnkväll ska vi till Kinna o sova hos mami så det inte blir så långt i streck vi behöver åka på måndag då vi ska till Ge-Kås i Ullared =) Ska bli skiiitkul! Har inte varit där sen i julas. Så vi ska vara där så tidigt vi orkar hade vi tänkt, så man kan gå där länge =P Dom bygger ju bara ut hela tiden så hinner ju kolla på långt ifrån allt, men men (är väl lika bra, kanske. Så man inte köper hela affären, haha). Dessutom har vi ju pickupen med, så får in allt och behöver inte tänka på att det vi köper inte får plats, gött!


Bilder, från vänster: 1. Martina, Jag, Cissi och Marion (Tjej-gänget No1 från Kinna). 2. Monkey (Monica). 3. Oscar och Jag. 4. Pille (Kristian, Big Brother).

Vill bara påpeka att jag har världens underbaraste pojkvän, världens skönaste vänner och en helt otroligt mysig familj =)
Ha det guld!

Nicole

Kommentarer
Postat av: Monica

ja du kul hade vi :D precis
inte köpa hela äffären nu ;)

2007-08-11 @ 19:53:14
URL: http://monkey.webblogg.se
Postat av: sofia

ni e så söta, du o O-J :)

2007-08-17 @ 22:32:29
Postat av: Oscar Jonsson

Ja, det var skoj i skövde fast helt bra mådde man ju inte dagen efter.. heh
Och att åka bil med dej e kul det med =)

2007-08-20 @ 10:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0